Hybride warmtepomp

Met een hybride warmtepomp combineert u een warmtepomp met een (bestaande) cv-ketel om het energierendement onafhankelijk van de buitentemperatuur te optimaliseren.

Optimaal comfort met een hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp biedt optimaal comfort; zowel voor ruimteverwarming, als voor warm tapwater. Sommige hybride warmtepompen kunnen zelfs koelen. De intelligente bediening werkt eenvoudig, en de warmtepomp werkt fluisterstil. Bovendien is een hybride warmtepomp eenvoudig aan te sluiten op een bestaande cv-installatie. Kortom: een ideale totaaloplossing voor bestaande bouw.

Daikin Intergas Hybride

Verwarmen – Warm tapwater – Koelen

De Daikin Intergas Hybride waterpomp combineert slimme lucht/water- en hr-technologie met het comfort van een nieuwe Intergas cv-ketel. Op basis van de buitentemperatuur, verwarmingsvraag en energieprijzen maakt de warmtepomp steeds een slimme keuze voor de meest efficiënte modus. Dankzij de compacte afmetingen en eenvoudige integratie met bestaande radiatoren en leidingen, is de installatie snel gebeurd.

Daikin Intergas Monobloc Hybride/Add-on

Verwarmen – Warm tapwater

De Intergas Monobloc Hybride/Add-on waterpomp is extra milieuvriendelijk. Bovendien kan de warmtepomp dankzij wateraansluitingen eenvoudig door iedere cv-installateur worden aangesloten. De Monoloc Hybride wordt geleverd met een nieuwe Intergas ketel (28 kW of 32kW). De Add-on biedt u een oplossing die kan bestaan naast uw huidige ketel.

Doorklik product beeld

De ideale combinatie

Daikin Intergas Hybride warmtepompen combineren hernieuwbare energiebronnen met cv-technologie om het hoogst mogelijke rendement te halen. Dankzij de intelligente programmering bespaart u tot 35% meer energie dan met een traditionele cv-ketel. De warmtepomp kiest namelijk automatisch de meest voordelige en energiezuinige modus op basis van de energieprijzen, buitentemperatuur en uw verwarmingsvraag.

Optimale combinatie energiebronnen

Daikin Intergas Hybride warmtepompen zorgen voor een optimale balans in het gebruik van hernieuwbare en traditionele energiebronnen. De verwarming van uw woning en productie van warm tapwater is hierdoor vele malen zuiniger. In verwarmingsmodus wordt het systeem door hernieuwbare energie uit de lucht aangedreven. Hiermee wordt een energierendement tot A++ bereikt.

Gepatenteerde condensatietechnologie

Daikin Intergas Hybride warmtepompen zijn ontworpen met een unieke dubbele warmtewisselaar. Daarnaast gebruiken de warmtepompen een gespecialiseerde condensatietechnologie. Ruimteverwarming en de productie van warm tapwater wordt hierdoor 10 tot 15% efficiënter dan bij traditionele cv-ketels.