Al 20 jaar dé duurzaamheidsexpert in de regio Den Bosch

Twinting jaar geleden, toen installateurs zich nog richtte op traditionele oplossingen, stapte Klimax al naar voren als pionier in duurzaamheid. Nu, twee decennia later is Klimax de meest ervaren en deskundige installateur van duurzame oplossingen in de regio Den Bosch. Meer dan 800 huishoudens genieten inmiddels van onze slimme installaties.

Wij kiezen voor systemen die efficiënt energie- en waterverbruik bevorderen. Duurzame energie wordt immers steeds belangrijker. Het resultaat is een win-win situatie: lagere kosten én minder belasting voor het milieu. Bovendien zijn onze installaties een slimme investering in uw woningwaarde en geniet u van perfect wooncomfort.

Doorklik product 2 icoon duurzaamheid 25
25

Gedreven vakmensen

Doorklik product 2 icoon duurzaamheid 43
43

Jaar ervaring in installatietechniek

Doorklik product 2 icoon duurzaamheid 20
20

Jaar ervaring in verduurzamen

Over ons beeld

Onze belofte

Duurzaamheid

Niets is voor ons belangrijker dan duurzaamheid. Wij respecteren het milieu en denken aan onze volgende generatie. Willen wij onze kinderen laten opgroeien op een aarde die wij vervuild hebben? Ons antwoord daarop is volmondig: nee. Wij willen als bedrijf het verschil maken door Nederland verder te verduurzamen.

Samen maken we de aarde schoner voor de volgende generatie.

Doorklik product 2 icoon het beste

Alleen het beste is goed genoeg

Als wij na de installatie de deur achter ons dichttrekken, werkt alles volledig naar behoren. Bovendien zorgen we dat alles schoon en opgeruimd wordt opgeleverd. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn, staan we direct weer bij u op de stoep.

Doorklik product 2 icoon 20 jaar expertise

We maken het financieel haalbaar

Een investering in een warmtepomp biedt verschillende financieringsmogelijkheden. We kunnen u een compleet financieel advies geven: van subsidies tot duurzaamheidsleningen. Samen zorgen we dat u de meest voordelige keuze maakt.

Doorklik product 2 icoon optimaal genieten

Optimaal genieten met optimaal rendement

De voordelen van een warmtepomp merkt u niet alleen in de portemonnee. De verschillende koel- en verwarmingsmogelijkheden zorgen voor een perfect binnenklimaat. Dit komt uw woongenot én gezondheid sterk ten goede.

Doorklik product 2 icoon waar klimax voor staat

Geen uitdaging gaan we uit de weg

Voor de installatie van een warmtepomp is het van belang dat de woning geschikt is. Wij laten ons inspireren door uw uitdagingen en doen er alles aan om het mogelijk te maken.