Dit zeggen onze klanten

In een aantal korte video’s geven onze bestaande klanten antwoord op vragen die u zelf misschien ook heeft. Bovendien hoort u van onze klanten hoe zij het traject met Klimax hebben ervaren.

Verduurzamen

Hoe ben je tot de keuze gekomen?

Wat is nou precies de reden geweest om te verduurzamen? Norbert had al besloten dat iedereen iets voor het milieu moet doen. Hij vroeg zich alleen nog af: hoe? Een kennis raadde Norbert aan om een warmtepomp te overwegen. Wat uiteindelijk de doorslag gaf? Norbert vertelt het u!

De installatie

Waar heb je voor gekozen en waarom?

Met de keuze voor een warmtepomp zijn er meerdere opties beschikbaar. Bovendien is het systeem uit te breiden met zonnepanelen en kan je extra rendement behalen door betere isolatie. Jorn legt in de video uit welke keuzes hij heeft gemaakt.

Meer dan alleen een installateur

Hoe heeft Klimax je geholpen?

De installatie ging bij Jasper erg soepel en snel. Sterker nog, de buurman heeft niet eens gemerkt dat de warmtepomp al stond te draaien. Het traject is zelfs zo goed bevallen dat hij de samenwerking met Klimax ook na de installatie heeft voortgezet. Hij vertelt u over zijn ervaring met Klimax als installatie partner.